Je ideale figuur dankzij vetbevriezing
Welke zones kan je behandelen?
* dijen
* heupen
* billen
* buik
* lovehandles
* bovenarmen
* kin

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en plaatselijk vet te verminderen, op de plaatsen waar het door dieet en sport niet wil verdwijnen.  De afgebroken vetcellen worden op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Daarom is het zeer belangrijk voldoende water te drinken! Door de vetbevriezing verlies je tot 30% plaatselijk vet en zal de huid ook steviger worden!

Wat is cryolipolyse?

Bij cryolipolyse worden er koppen op het lichaam geplaatst (naargelang de zone), die eerst gaan vacuum trekken, gaan opwarmen en dan gaan bevriezen. Het totale proces duurt 1u! Per sessie kunnen we 4 koppen gebruiken (verschillende cominaties zijn mogelijk). Cryolipolise is een volledig veilige behandeling!


Na de behandelingen

Na een Cryolipolyse-behandeling kan u onmiddellijk weer alle activiteiten hervatten. Wel belangrijk dat u een gezond eetpatroon aanhoudt en u voldoende (2L) water drinkt per dag! Zo worden de afvalstoffen op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam. De eerste resultaten zal u zien tussen de 4-8 weken!  Maar het resultaat is optimaal na 6 maand! Het resultaat van vetbevriezing is blijvend, maar uiteraard kunnen er nieuwe vetcellen ontstaan! Daarom is het belangrijk een gezond eetpatroon aan te houden

zie foto's onderaan van de resultaten van onze klanten

Voor wie is het geschikt?
Deze behandeling is bedoeld voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen. Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een hoge body-mass index boven de 30! Tot BMI 35 kan het nog maar resultaat is iets minder!
Hieronder volgt een lijst van contra-indicaties, aangezien deze techniek nog nieuw is, is deze lijst niet uitsluitend voor eventueel andere, nu nog onbekende, contra-indicaties.
Contra-indicaties:
1. Body-mass index boven 30 (BMI tot 35 kan maar met minder resultaat)
2. Huid kanker of huid ziekte.
3. Patiënten met een leveraandoening of een andere aandoening zoals hartproblemen of diabetes.
4. Vrouwen tijdens de zwangerschap en vrouwen die juist bevallen zijn (geen buik)
5. Patiënt met een geschiedenis van koude stimulatie
6. Bij geschiedenis van serieuze bevriezing
7. Huidaandoeningen als aandoening als netelroos (urticarial).
8. Dunne, fragiele huid
9. Intolerantie van Cryotherapie, zoals jongeren of ouderen, of vanwege specifieke aandoeningen, zoals (niet uitsluitend): a. Cryoglobulinemia b. Fenomeen van Raynaud c. Paroxysmal cold hemoglobinuria (PCH), ook bekend als Donath-Landsteiner syndroom
10. Andere bloedafwijkingen zoals hemofilie
11. Onvoldoende bloedcirculatie (bv bij diabetes)
12. Patiënten met abnormale lichaamsfenomenen, bijvoorbeeld uitstulpsels
13. Bij maagoperatie of maagband (enkel voor buik)
14. U heeft in de laatste 12 mnd een maagoperatie ondergaan

Aantal behandelingen
1 behandeling kan al een bevredigend resultaat geven, maar meestal worden er meerdere behandelingen gedaan. Op dezelfde zone kunt u na minimaal 6 weken weer een behandeling doen.  Het lichaam moet de tijd krijgen om het vet te verwijderen! Het resultaat hangt uiteraard ook af van je eetpatroon! Eet steeds gezonde voeding en drink voldoende water!

Risico’s en complicaties
De cryolipolyse-behandeling wordt als een geheel veilige behandeling gezien en heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration. Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de koude en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt. Er zijn, naast de tijdelijke verschijnselen (roodheid, tintelingen, blauwe plekken), geen bijwerkingen of complicaties bekend. Gezien de beperkte ervaring met deze nieuwe methode zijn er nog geen gegevens over de bijwerkingen op lange termijn.


Thuisopvolging
Het aanhouden van een gezond dieet is essentieel, evenals het drinken van veel water. De zones die behandeld werden niet blootstellen aan de zon of zonnebank, zolang er nog zichtbare tekenen zijn van de behandeling. De behandelde zonde kan ter comfort behandeld worden met een verzachtende huidvriendelijke crème.

Ten slotte
Het is belangrijk is het om te realiseren dat het een cosmetische ingreep betreft. Dat houdt in dat de resultaten niet gegarandeerd worden en dat resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor deze behandeling dien je minimaal 18 jaar te zijn.Prijzen:
1 kop: €175
2 koppen: €150 per kop
3 koppen: €125 per kop
Vanaf 4 koppen: €100 per kop

Bij 2de behandeling zelfde zone krijg je 20% korting! (min 6 weken wachten) korting niet cumuleerbaar