Permanente
Make Up
Ervaar het gemak van onopgemaakt uit bed stappen
en er toch goed uit te zien!

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect voor elkaar te hebben. Je hoeft het nooit meer bij te werken met een potlood. Het blijft mooi onder alle omstandigheden. In het zwembad, de sauna, als u huilt en als u lacht, uw make-up zal altijd perfect blijven zitten. Hieronder staat algemene informatie met betrekking tot permanente make-up.

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?
Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal veilig pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, zal permanente make-up langzaam lichter worden. De make-up blijft ongeveer twee tot vijf jaar zitten.

Waar moet u rekening moet houden bij een behandeling.
Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u permanente make-up wilt laten aanbrengen bij uw specialiste.

 • Kleurintensiteit
  Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet. Houd rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. De kleur vervaagt in deze dagen tot het gewenste resultaat. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheid aanbrengen. Doe dit liever een geruime tijd vooraf of erna.
 • Hygiëne
  Om hygiënische redenen mag u gedurende acht dagen na de behandeling niet in een sauna, zee of zwembad. Contact tussen de behandelde plek en water wordt in deze periode afgeraden. Houd dus rekening met vakantieplannen bij het aanbrengen van permanente make-up.
 • UV-licht
  Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende acht dagen na de behandeling niet zonnen en geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier raden wij aan rekening te houden met vakantieplannen.
 • Reactie van de huid
  Direct na het aanbrengen van de permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echt weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht, kunnen er teven kleine korstjes ontstaan die nauwlijks zichtbaar zijn. U mag de korstjes niet zelf verwijderen, want dan kan er een litteken ontstaan! Uiteindelijk laten de korstjes zelf los. In verband met het herstel van de huid raden wij af om in de eerste dagen na het aanbrengen van de permanente make-up uw gezicht op te maken.

image-230084-wbr.jpg
​Wenkbrauwen
Powderbrows €275
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn, zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd? Permanente wenkbrauwen zijn dé oplossing!

Microblading €275
Dit is een hele nieuwe manier van permanente make-up aanbrengen. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke-behandeling brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Eerst brengen we een schaduwlijn aan en daarna geven we uw wenkbrauw, haartje voor haartje, de perfecte vorm. Door met het naaldje verschillende kleuren aan te brengen, ontstaat er diepte in de wenkbrauw. Hiervoor kiezen we de kleur die het beste bij u past
image-229863-naamloos.png
Deepliner €175
Eyeliner onder €125
Boven en onder €250
Butterfly eyeliner €225
Boven en onder €295

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij permanente eyeliner wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht. Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.

Er is veel mogelijk. Alles gebeurt in overleg en alles is aangepast aan uw wensen en uw gezicht.

Eyeliner boven en onder
Normale permanente eyeliner voor zowel boven als onder het oog.